Archives március 2022

emelőgép bérlés

Emelőgép bérlés: gyors, olcsó, biztonságos megoldás

Amennyiben egy épület festését, felújítását, esetleg szigetelését tervezi, homlokzati állvány helyett használjon inkább személyemelőt!

Az emelőgép bérlés nem csupán gyorsabbá és olcsóbbá teszi a munkát, de biztonságosabb is, mint az állványozás, hiszen az épületeken lehetnek olyan pontok, amik elérése körülményes az állványról, azonban egy kosaras emelővel nem okoz semmilyen gondot.

Az Ódor Klíma gépkölcsönzője számít az egyetlennek, ahonnan Zala megyében hasonló gépet kölcsönözhet.

Bár senki számára sem titok, hogy ezek az eszközök amennyire hasznosak, annyira drágák; a kosaras emelő árak milliós nagyságrendűek, azonban tőlünk megfizethető, korrekt áron bérelhetőek. Szolgáltatásaink nem csupán olcsóak, hanem rendkívül rugalmasak is. Az emelőgépek kölcsönözhetőek kezelőszemélyzettel vagy anélkül; emellett állunk rendelkezésére cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Bár konkrét szabályt nem alkalmazunk erre, bérlési szándékát mindenképpen érdemes felénk egy héttel, vagy legalább néhány nappal korábban jeleznie.

Egy kosaras emelőgép természetesen nem csupán építőipari munkák esetén jelent hatalmas segítséget, hanem többek között olyan feladatok végzésekor is előnyös, mint magasfeszültségű vezetékek karbantartása, madárvédők kihelyezése, plakátok, reklámtáblák felrakása, közvilágítás kiépítése vagy javítása, esetleg magas fák gallyazása; a sor szinte a végtelenségig folytatható.

Nagyon fontos azonban, hogy minden esetben az adott feladathoz, illetve munkaterülethez megfelelő emelőgépet válasszunk. Fák gallyazásakor például mindenképpen számolni kell a leeső ágakkal is, ezért a személyemelőnek nagyobb mértékben ki kell nyúlnia oldalirányban, mint más esetekben. Természetesen mint minden másra, a fizika törvényei az emelőgépekre is érvényesek, ezért nem létezik olyan személyemelő, ami képes oldalra akkora mértékben kinyúlni, mint függőleges irányban, emellett azt is figyelembe kell venni, hogy a kosaras emelő a maximális emelőmagasság használatakor oldalra már nem képes nagymértékben kinyúlni.
Ha nem biztos a választásban, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére.

Perzsa szőnyeg

Egy szép szőnyeg, nagyon jól mutat az étkezőben

Az otthonunkban érdemes kialakítani egy étkező részt, ahova az egész család letud ülni enni kényelmesen és nyugodtan.

Ám ha igazán kellemessé szeretnénk tenni a helyiséget, akkor egy szép szőnyeg biztosan jó választás lesz a számunkra, mert így a talpunk alatt nem a hideg padló lesz. Ha pedig a letisztult és egyedi dolgokat szeretjük, akkor a Perzsa szőnyeg lesz a legjobb választás a számunkra, mert nagyon egyedi a megjelenése.

Persze sokan azt gondolják, hogy egy kisebb lakásban nem tudnak étkezőt kialakítani, pedig ez nem igaz, ugyanis egy kisebb sarok is tökéletes lesz hozzá. Végül meglátjuk majd, hogy így sokkal kellemesebben fognak telni az étkezések, mert egymással fogunk foglalkozni, és jókat beszélgethetünk. Persze nem csak az étkezőbe fog jól mutatni egy szép szőnyeg, hanem bármelyik helyiségben, ezért vásároljunk bátran különféle darabokat, mert tökéletesen felfogjuk tudni velük dobni az otthonunkat. És érdemes meleg színeket választani, mert így sokkal kellemesebben fogjuk érezni magunkat az otthonunkban.