Archives március 2017

A salgó polc a raktárvezetők álma

Rendszert kapunk, rendszerben gondolkodhatunk. Kisebb raktárak, vagy magán felhasználásban ez természetesen nem gond, de több ezer négyzetméteres raktárfelületnél elképzelhetetlen egy jól átlátható, átgondolt polcrendszer nélkül sikeres vállalkozást, vállalatot vezetni. Ezekben a salgó polc rendszerekben lehet vezetékeket, kábeleket vezetni, a későbbiekben pedig lehetőség nyílik a bővítésre is, a kiegészítő rendszerek kapcsolására, ha megváltozik a felhasználó cég, raktár, üzem valamilyen igénye. A lehetőségek végtelenek, legyen szó a külső megjelenítés formáról vagy a tartalmi összhangról. Salgó polc lehet csavarkötésű, kapcsolható, de kereshetünk raklaptároló állványokat is közöttük, vagy öltözőszekrényeket, dobozokat, amire szüksége van az iparnak. Számos kiegészítőkkel bővíthető, akár fiókokkal, polcosztókkal, borítólemezekkel bővíthető, de kidőlés és túltolás gátlók, rögzítők rendelkezésre állnak. Nehéz olyan helyet találni a mai világban, ahol nem találkozunk ilyen rendszerrel. Ha csak más szemmel, nem a vásárló tekintetével, látásmódjával megyünk végig egy egy nagyobb hipermarket sorai között végig, meglepődünk.

Nem mindegy, hogy mennyire terhelhető egy-egy polc

Egyre természetesebb manapság, hogy olyan profi szakemberekkel dolgoztatni, akik pontosan tudják, hogy milyen alap követelményeknek kell megfelelni többek között a logisztika kapcsán is. Akkor pedig, amikor még csak a berendezésnél tartunk, javasolt alaposan feltérképezni a piacot, hiszen ennek köszönhetően maximális szinten minden olyan formában mehet, ahogyan arra szükségünk van. Amikor pedig speciális tároló elemekre van szükségünk, olyan kereskedőket keressünk fel, mint a salgó polc bolt, ahol számtalan lehetőség közül választhatunk, emellett pedig abban is biztosak lehetünk, hogy igen magas minőséget kapunk, ráadásul remek áron. A gyors vásárlás után pedig semmi másra nincs szükségünk, csakis arra, hogy minél rövidebb időn belül összeszereljük az elemeket, valamint ezen kívül még a szükséges rögzítéseket is elvégezzük. Természetesen rajtunk is múlik, hogy mit hogyan rendezünk el rajta, de mindenképp tény, hogy szem előtt kell tartanunk azt is, minden törvényi előírásnak maradéktalanul megfeleljünk. Ha pedig ez is rendben van, akkor nem kell aggódnunk a biztonságunk miatt sem, hiszen a polcok több szempontból is megbízhatók.

A salgó polcok összeszerelése egyáltalán nem bonyolult

Amikor tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy milyen polcokat építsünk be egy tároló helyiségbe, mindenképp gondolkozzunk el azon, hogy pontosan miket is szeretnénk akár rövidebb, akár pedig hosszabb távon tárolni. Nem csak azért, mert ennek köszönhetően probléma mentesen tudunk mindent kezelni, de emellett arra is fordítsunk időt és energiát, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztonságos legyen egy magasabb rendszer is. A salgó polc bolt pedig minden tekintetben jó megoldás lehet, pontosan azért, mert a későbbiek során komoly előre lépés lehet, ha minden alaposan rögzítve van. Természetesen ha tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy pontosan merre is induljunk el, kérjük ki szakember tanácsát, aki nem csak abban segít nekünk, hogy mekkora méretű elemeket vegyünk külön-külön, de azt is megmondja, hogy miért érdemes a lehető legtöbb ponton rögzíteni azokat az elemeket, amelyek kifejezetten erre vannak kitalálva. Az összeszerelés pedig szintén nem bonyolult, éppen ezért emiatt sem kell aggódnunk.