Archives november 2022

szőrtelenítés

Miért érdemes kipróbálnod az Italwax gyantát?

A nők esetében a szőrtelenítés központi kérdés. Senki sem szeretne szőrös lenni, azonban a fájdalmas szőrtelenítő eljárások sem hozzák meg a kedvet a szőr eltávolítására.

Sokáig úgy tűnt, hogy kizárólag kompromisszumos megoldás jöhet szóba, ugyanakkor az Italwax megjelenésével egyértelművé vált, hogy ez nem így van. Ha eleged van a fájdalomból, a begyulladt szőrtüszőkből, a kevésbé eredményes módszerekből, akkor itt az ideje, hogy megismerd az Italwax gyantát és alkalmazni kezd!

Miben különbözik a hagyományos gyanta és az Italwax?

Az Italwax gyanta említésére sokan visszakoznak, hiszen a gyanta a többség számára a fájdalommal egyenlő. A kettő közt vannak hasonlóságok, mivel az alapkoncepciójuk és a működési elvük megegyezik, azonban ezeken kívül rengeteg a kettő közt a különbség. Az Italwax sokkal kíméletesebb eljárás, aminek köszönhetően a fájdalom is jóval kisebb.

A gyantával szemben a wax nem szakad, nem törik és nem ragad a bőrhöz, így eltávolítása minimális fájdalommal jár és eltávolítás során a bőr nem húzódik. Az Italwax olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a gyantáé, ezért attól sem kell tartani, hogy a wax esetleg megégeti a bőrt. A gyanta esetében ez gyakori probléma. A kisebb fájdalomnak köszönhetően a kényes területek szőrtelenítése is könnyedén kivitelezhető. Mivel kisebb fájdalommal jár, mint a hagyományos gyantázás, ezért a szőrtelenítés folyamata kevesebb időt vesz igénybe.

Az Italwax gyanta miatt egyáltalán nem kell aggódni, ugyanis egyáltalán nem tartalmaz a szervezet számára veszélyes parabént.

A végeredmény bársonyosan sima bőr és teljes szőrtelenség. Ez úgy lehetséges, hogy az Italwax filmréteget képez a bőrön, aminek következtében szauna hatás jön létre, így a pórusok kinyílnak és sokkal könnyebben kijönnek a szőrszálak.
Ha eleged van a fájdalmas eljárásokból, akkor ne szenvedj tovább, hanem válassz egy olyan megbízható és hatékony szőrtelenítő alternatívát, mely sokkal kíméletesebb, mint a gyanta. Az Italwaxot akár kényelmesen, online is megvásárolhatod!

nagyváros

Költözködjön a megbízható cégekkel, ne a kóklerekkel

A költözés sokak életében nagy dolognak számít. Általában egy lakást is egy élethosszra választunk.

Berendezzük bútorokkal, saját holmikkal, melyek aztán egy jó nagy “kupaccá” állnak össze az évek alatt. Ezt a nagy halmazt, ezt a kupacot kell tovább vinnünk egy új helyre, mikor másik lakást vagy házat választunk magunknak.

A költöztetés, mint iparág régóta velünk van és mindig lehet találni megfelelő vállalkozásokat, cégeket, szakembereket, akik segítenek nekünk elvégezni ezt a sokszor nehéz és embert próbáló folyamatot. Aki vett már részt életében költöztetésben, az jól tudja, hogy sokszor maga a tulajdonos sem tudja pontosan, hogy melyik bútor hova kerüljön, melyik vázát pakolja be először, mit mihez társítson, milyen dobozokra lesz majd szükség. Ez a gyakorlatlanabb jelentkezőknek okozhat komoly fejfájást.

Egy jól felkészült költöztető cég, általában tud nekünk segíteni és nem csak ebben, hanem szinte mindenben.

Az egyedi vagy törékeny bútorokat érdemes becsomagolni külön erre a célra készült buborékfóliába, vagy a régen volt legegyszerűbb megoldással, a szokásos karcolás ellen védő újságpapír csomagolással is. Mint a többi tárgyunkat is, melyeket a költöztető szállít és nem férnek be hagyományos dobozba.

A visszük.hu csapata sok esetben – ha a megrendelő úgy kéri – egyedi dobozokat is le tud gyártani törékeny holmijainkhoz, háztartási berendezéseinkhez, vagy féltett antik tárgyainkhoz.

Külön érdemes kiemelni, hogy amennyiben olyan nagyértékű festményűnk, hangszerünk (pl. zongora), vagy nagyobb méretű széf van a lakásban, azt is érdemes előzetesen megemlíteni a költöztetőknek, hiszen ezeket a tárgyakat kiemelt figyelemmel és gondoskodással fogják egyik helyről a másikra szállítani.

A költöztetés megszervezésénél érdemes azt is figyelembe vennünk és leszervezni a szállítókkal, hogy pontosan honnan hova kell mindent leszállítani, vagy amennyiben több helyszín is van, akkor mely bútorokat melyik lokációra. A költöztetés Budapesten viszonylag egyszerűbb, logisztikát kevésbé igénylő feladat, azonban itt is felmerülhetnek további kérdések, amennyiben olyan helyről kell például elvinni a tárgyakat, ahol napközben nem, vagy csak igen nehezen lehet megállni a rakodást végző kisteherautóval.

A visszük.hu-nál például a legkisebb költöztetésre alkalmas gépjárműtől kezdve megtalálható a legnagyobb méretű Iveco típusú 3,5 tonnás kisteherautó is,

mellyel gond nélkül szállíthatók el a nagyobb méretű szekrények, vagy asztalok is, így nem okoz gondot a pakolhatóság kérdése sem.

Budapesten belül érdemes megjegyezni, hogy általában egyik költöztető cég sem számol fel kilométer díjat, azonban mindenképp tájékozódjunk, amennyiben a célpont vidék és természetesen ha előre elmondjuk a részleteket, úgy számunkra a legjobb és leggyorsabb útvonalat tudják megtervezni a szakemberek is.

Tehát, amennyiben költözésre adjuk a fejünket, ne idegeskedjünk, hiszen a megfelelő választás után a költöztető csapat legnagyobb valószínűséggel mindent meg tud tervezni helyettünk. Nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy hátradőljünk és tervezzük a következő lépést.


Hasonló cikk: Ragadjunk meg minden lehetőséget