A kosz mellett szabadulj meg az élősködőktől is!

A pókok alapvetően nem számítanak túlságosan népszerű lakótársaknak, pedig még csak nem is kifejezetten kártékonyak.

Sokan kifejezetten félnek tőlük, így őket garantáltan nem tölti el nyugalommal az a tény, hogy pókok rokonságába tartozó rovarokkal élnek egy fedél alatt. Természetesen a pókszabásúak (Arachnida) osztályába tartozó poratkákról van szó, amik a pókokkal ellentétben valóban károsak, mivel a porallergia legfőbb okozóit „tisztelhetjük bennük”. Mivel olyan kicsik, hogy szabad szemmel gyakorlatilag láthatatlanok, miután elhullanak, a testük kiszárad és a levegőbe kerül. A porallergiára hajlamos embereknél az allergiás tüneteket ez okozza. Ezek a tünetek igen változatosak lehetnek, azonban a köhögés, szemek viszketése, orrdugulás, kiütések vagy tüsszögés számítanak a leggyakoribbnak.

Ezek az apró élősködők lehullott hámsejtekkel táplálkoznak, és legkárpitgyakrabban olyan helyeken találhatóak meg, ahol ebből bőségesen találhatnak, például szőnyegekben, ülőbútorokban és ágyneműben.

Meglehetősen nehéz tőlük megszabadulni, azonban létezik néhány módszer; többek között segít, ha az ágyneműt kitesszük a napra, ha ez lehetséges, mivel az atkák nem bírják a fényt. Emellett egy erős, ipari minőségű takarítógép is hatékony segítséget jelent, azonban igen drága eszközről van szó, tehát a takarítógép bérlés az esetek többségében sokkal jobban megéri, mint a vásárlás.

A kárpittisztító gép kölcsönzés Budapest területén cégünk jóvoltából elérhető remek feltételekkel, kedvező áron és ingyenes házhoz szállítással. Egyetlen lépést sem kell otthonodból tenned, hiszem elég minket felhívnod, majd a lakcím és időpont egyeztetése után munkatársaink kiszállítják neked az eszközt, majd használat után érte is mennek; egyszerűbb nem is lehetne, ráadásul nálunk kaució sincs.

De lássuk, miért is olyan különlegesek takarító gépeink, hogy megéri őket bérelni!

Nagy teljesítményű Karcher Puzzi 10/1 takarítógépeink figyelemreméltó hatékonysággal veszik fel a harcot a kosz mellett az atkákkal is. Tisztítófeje eléri a szövetek mélyét is, így valódi mélytisztítást végez, sőt, egyúttal fertőtlenít is, tehát használata különösen ajánlott olyan háztartásokban, ahol kisállatok vagy gyerekek is élnek.

Az eszközhöz biztosítunk szőnyeg- és kárpittisztítófejet egyaránt, tehát egyetlen géppel tisztíthatod a kárpitozott bútorokat, ágybetéteket, ágymatracokat, szőnyegeket és akár autód belterét is. A Karcher Puzzi 10/1 erős szívófejjel is rendelkezik, aminek segítségével az elhasznált tisztítószeres vizet össze is gyűjti, aminek köszönhetően a szőnyegek és kárpitok sokkal gyorsabban száradnak.
Hívj minket még ma, és próbáld ki, milyen egy valódi professzionális géppel takarítani!