A saját termékünk szinte a gyermekünk

Amikor belekezdünk egy vállalkozásba, és elkezdjük gyártani a termékeinket, akkor az szinte olyan, mintha a saját gyermekeinket nevelnénk fel.

Ezért különösen nagy gondot fordítunk rá, hogy minden vásárlónk tökéletesen elégedett legyen. És nem csak a terméknek kell jónak lennie, hanem a megjelenésének is, hiszen a vásárlók azokat a termékeket választják, amik szimpatikusak a számukra. És ne féljünk attól, hogy egy pálinkát nem tudunk elég vonzóvá varázsolni, mert egy szép címke, szinte felfogja öltöztetni az üveget.

Így egy egyedi pálinkás címke biztosan jól fog mutatni a termékünkön, és nagyon elégedettek leszünk a megjelenésével. Ám bizony minden egyes termékünket egyesével fogjuk ellenőrizni, mielőtt kikerül a boltokba, mert látni szeretnénk, hogy tényleg minden rendben van velük. És ha olyan termékeket csinálunk, amiket az elejétől a végéig kézzel készítünk, akkor még jobban kötődni fogunk hozzájuk, így tényleg úgy fogunk rájuk tekinteni, mint a gyermekünkre. De mindegy mivel foglalkozunk, mert az a fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a termékkel.