Energiatanúsítvány nélkül, nem tudjuk eladni az ingatlanunkat

Amikor rászánjuk magunkat arra, hogy eladjuk az ingatlanunkat, hogy egy szebb és nagyobb lakásba költözzünk, akkor a kezdetekben nem is tudjuk, hogy mivel kezdjünk. De talán az első és legfontosabb, hogy minden dokumentumot beszerezzünk, hogy az eladás akadálymentes legyen. Ám azt bizony azt kevesen tudják, hogy energiatanúsítvány nélkül, már egy ingatlant sem lehet eladni, ezért erről semmiképpen ne feledkezzünk meg.

De emiatt ne aggódjunk, mert az Energiatanúsítvány Tatabánya területén, már pár nap alatt a kezünkben lehet, és még az ára is nagyon kedvező. Most nagyon megy az ingatlanpiac, így biztosan nem kell attól tartanunk, hogy nem fogjuk tudni eladni. Persze arra nagyon figyeljünk, hogy áron alul semmiképpen ne adjuk el a lakásunkat, hiszen idővel mindenre megjön a vevő, ezért legyünk csak türelmesek.

Így jobb, ha ingatlanos bevonása nélkül csináljuk, mert így sokkal több pénz fog a zsebünkben maradni, hiszen elég magas osztalékkal dolgoznak. De higgyük el, hogy ha minden papírunk rendben van, akkor gyorsan és egyszerűen elfogjuk tudni adni az ingatlanunkat.